Hoe vind ik het dorp Ilpendam?

Het dorp Ilpendam ligt in de gemeente Waterland, tussen Amsterdam en Purmerend. Via de Ring A10 te bereiken via afslag S116, richting Volendam en Purmerend. Volg de N247 tot de stoplichten richting Watergang. Sla linksaf naar de N235. Na enkele kilometers ziet u de afslag Ilpendam bij de stoplichten. Via de A7 de afslag Purmerend Weidevenne – Ilpendam. U rijdt via de N235 richting Ilpendam. Het dorp ziet u na enkele kilometers aan de linkerkant. Let op; er zijn werkzaamheden aan de A7 thv Purmerend/Beemster. Houd hier rekening mee in uw route. Er zijn diverse wegafsluitingen tijdens de spits in de ochtend en de avond. Meer informatie vindt u op https://www.rijkswaterstaat.nl/wegen/projectenoverzicht/a7-versterking-brug-purmerend/hinder-en-maatregelen

Hoevaak wordt de Garagesale georganiseerd?

Het evenement wordt minstens een keer per jaar georganiseerd. Dit jaar is de Garagesale een keer: op zondag 26 mei 2024.

Kan ik gratis parkeren?

Bezoekers die uit de buurt of regio komen, adviseren wij om op de fiets te komen. Bezoekers die verder weg wonen kunnen de auto gratis, mits in parkeervakken (en niet voor een oprit), parkeren op:

 • De parkeerplaats naast de kerk aan Om de Noord
 • De parkeerplaats van SV Ilpendam einde Lepelaarstraat
 • Dorpstraat
 • Diverse parkeerhofjes in de wijk

Hoeveel adressen doen er mee?

Er doen gemiddeld zo’n 80 tot 100 adressen mee met elke sale.

Tot wanneer kan ik me als inwoner van Ilpendam aanmelden om mee te doen?

U kunt tot 15 mei 2024 aanmelden. Aanmelden kan via de knop IK WIL MEEDOEN!, of het formulier dat u in de brievenbus heeft ontvangen.

Waar vind ik de route?

U vindt de route daags voor aanvang van de garagesale onder het kopje ROUTE. Wij geven ook de route met alle adressen en verkoopwaren weer op de website. U kunt alvast de route-app downloaden zodat u tijdens de wandeling op uw mobiele telefoon de route kunt zien.

Hoe kan ik me inschrijven?

Dat kan door bovenin op Ik wil meedoen! te klikken!
Of ga naar Anne & Co voor een inschrijfformulier

Zijn er nog voorwaarden om mee te doen?

Die zijn er zeker, zie onder!

 • U heeft uw inschrijfgeld ingeleverd 🙂
 • U verkoopt alleen op privéterrein (huis, garage, carport, voor- en/of achtertuin), dus niet op openbaar terrein (dit i.v.m. hulpdiensten)
 • Deelname is geheel op eigen risico
 • De organisatie is niet aansprakelijk voor verlief, diefstal of schade aan uw eigendommen
 • Als de Garagesale om welke reden dan ook niet door kan gaan, melden wij dat via WhatsApp en dient u direct te stoppen
 • Wij zullen in diverse media adverteren, check ook onze Facebook pagina
 • Zorg voor versiering in je tuin, maak het gezellig! Wij zorgen voor een vlaggetjespakket, houd de WhatsApp groep in de gaten!

Wanneer is de volgende Garagesale?

Die is op 11 juni 2023, wij hebben er zin in!